Historische muurkas

 

Na jaren van voorbereiding gaat eindelijk een droom in vervulling: we zijn begonnen met de bouw van een historische muurkas op de tuin. De vergunning is rond, fondsen zijn geworven en we hebben een aannemer gevonden die graag aan dit mooie project mee werkt. 
Lees meer in de nieuwsbrieven of print de kleurplaat uit! Op facebook lees je de komende tijd meer over de voortgang van de bouw: https://www.facebook.com/TuinderijDeVolleGrond/

 

nieuwsbrief 9, november 2021
nieuwsbrief 8 juni 2021
nieuwsbrief 7 mei 2021
nieuwsbrief 6 maart 2021
nieuwsbrief 5 februari 2021
nieuwsbrief 4 oktober 2020
nieuwsbrief 3 november 2019
nieuwsbrief 2 september 2019
nieuwsbrief 1 december 2018

  

       
12 mei eerste groentepakketten    
22 mei Rondleiding op de tuin   14.00-15.30
22 december laatste groentepakketten    

Vanwege de onzekerheden rondom corona staan er (nog) geen verdere activiteiten gepland. 

 

Ademcoaching

Sinds 2016 biedt Marieke Koesveld individuele ademcoaching en ademworkshops aan op onze tuin.

Ademcoaching is een effectieve methode om ballast kwijt te raken en zo lichter te kunnen leven. Heb je last van hyperventilatie, stress, vermoeidheid, slecht slapen, vastzittende patronen en overtuigingen? Ademcoach Marieke Koesveld faciliteert doeltreffende ademtechnieken voor persoonlijke groei en gezondheid.
In de wekelijkse ademworkshops leer je hoe je je, via je adem, in enkele minuten totaal ontspannen kunt voelen. Of energiek.
Als het weer het toelaat, maakt Marieke bij haar coaching en workshops zoveel mogelijk gebruik van onze prachtige, rustgevende en inspirerende moestuin. 

Wil je weten wat ademcoaching voor jou kan betekenen? Kijk op: www.hollandseindianen.nl.

 

Activiteiten

Omdat we onze prachtige plek graag met anderen delen, bieden we de mogelijkheid voor kleinschalige activiteiten zoals rondleidingen, kookworkshops, schildercursussen, trouwfoto's maken, meditatie in de buitenlucht of educatieve projecten voor kinderen. Uiteraard moeten deze activiteiten passen bij de plek. De catering kan deels of geheel verzorgd worden door Maria's biologische Eetwinkel en Catering. Kijk hier voor het overheerlijke assortiment. Heb je een wens of idee? Neem gerust contact met ons op.

Koningslaan 5A
3981HD Bunnik
Tel. 06-29243568
info@tuinderijdevollegrond.nl

Volg ons:   fb     

NL-BIO-01 023942  EU Organic Logo Colour rgb