Aubergine burger

Ingrediƫnten

  • 2 aubergines
  • 1 el olie
  • 4 plakken brie
  • Chutney of jam
  • Paar blaadjes basilicum
  • Peper, zout

Bereiding

Snijd de aubergines in de lengte in plakken. Bestrooi ze met zout en laat ze een paar minuten liggen om het vocht eruit te laten trekken. Veeg ze daarna droog.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak de aubergineplakken langzaam aan twee kanten bruin. Voeg naar smaak wat peper toe.
Beleg de helft van de aubergineplakken met de plakken brie, strijk hier wat chutney of jam overheen en leg een er paar blaadjes basilicum op. Bedek het geheel met een andere plak aubergine.

Koningslaan 5A
3981HD Bunnik
Tel. 06-29243568
info@tuinderijdevollegrond.nl

Volg ons:   fb     

NL-BIO-01 023942  EU Organic Logo Colour rgb