Rabarbertaart

Ingrediënten

  • pak kruimeltaartmix van De Rit
  • 150 gram roomboter
  • Ca 800 gram rabarber
  • Suiker
  • kaneel
  • ¼ liter slagroom
  • ½ pakje monchou
  • 2 eieren

Bereiding
Maak het kruimeldeeg met de roomboter volgens de aanwijzingen op het pak of maak zelf een (zand)taartdeeg naar keuze. Druk ¾ van het deeg in een springvorm en bewaar de rest. Maak de rabarberstelen schoon (goed de vezelige draden verwijderen), was de stelen en snijd ze in stukken van ca 1 cm. Leg de stukken op de taartbodem en bestrooi ze met suiker en kaneel naar smaak. Prak de monchou, roer hier de slagroom en de eieren doorheen en klop het geheel los met een garde. Giet het roommengsel over de rabarber en verkruimel het overgebleven deeg hier overheen. Bak de taart in een voorverwarmde oven zo'n 45 minuten op ca 190 graden.

Koningslaan 5A
3981HD Bunnik
Tel. 030-2129094
info@tuinderijdevollegrond.nl

Volg ons:   fb     

NL-BIO-01 023942  EU Organic Logo Colour rgb